
Vyzkoušejte grilované kohoutí maso
Na trzích najdete stánek italské restaurace Kohoutek, která sídlí ve Slezské ulici. Její vznik popisuje jeden z majitelů Fabio Giovanni Corioni.
Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.
AktualizovatNa trzích najdete stánek italské restaurace Kohoutek, která sídlí ve Slezské ulici. Její vznik popisuje jeden z majitelů Fabio Giovanni Corioni.
Čerstvé jahody vozí na Jiřák z Kunratic Jana Jakoubková spolu s manželem Michalem. V sezóně je tu zastihnete od středy do soboty.
V Koněvově ulici najdete nově otevřené bistro s nabídkou méně tradičních jídel. Vznik malého rodinného podniku popisuje spoluzakladatelka Michaela Pražáková.
Rostlinná pekárna Krafin mívá na trzích na náměstí Jiřího z Poděbrad pravidelně svůj stánek. Jak vznikla, líčí za celý svůj tým Jiří Lády.
Cukrárna Sladká cesta funguje už 20 let, od konce minulého roku taky na Trojce. Historii i současnost rodinného podniku popisuje majitelka Jana Klabíková.
V hodnocení návštěvníků letošního Žižkovského pivobraní na Parukářce převládl kobyliský pivovar Ládví Cobolis. Představuje ho obchodní zástupce Jaroslav Šulc.
Prodejci z Trhů na Jiřáku se s námi podělili o vybrané recepty. Připravte si doma jejich speciality!
Proslulé burgery se zauzeným vepřovým masem ochutnáte v hospodě U Kurelů. Majitelé Dean a Lori vám k tomu prozradí i recept na svou krémovou omáčku.
Pokud byste měli rádi na talíři zeleninu, která chutná po slunci, zajděte na trhy na Jiřáku. U stánku rodiny Jakubcových vám ji nabídnou Milan a Lenka.
Od první várky piva v obnoveném Vinohradském pivovaru uplyne letos osm let. Jeho vznik i současnost přibližuje jeden z jednatelů a zakladatelů Dan Hojdar.